Szakosztályunk tagjai

Szakosztályunk tagjai

Ismerd meg közösségünk tagjait, akik elkötelezték magukat a birkózás és az ESMTK Birkózó közössége építése iránt. Szakosztályunk tagjai összetartóak és azon dolgoznak, hogy együtt haladjanak a sikeres versenyzés és fejlődés felé. Tekintsd meg a birkózóinkat, edzőinket és minden olyan személyt, aki hozzájárul közösségünk dinamizmusához és sikeréhez.

Image

Az Elnök: Losonczi Ottó

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, mint az ESMTK Birkózó Szakosztályának elnöke és alapítója.

1967-ben születtem Pesterzsébeten, három nővéremmel a kerületben nőttünk fel, középiskolai tanulmányaimat azonban már a IX. kerületben végeztem. A birkózó sport iránti szeretetem gyerekkoromban kezdődött.

Néhány évig a Ferencvárosi Torna Clubban birkóztam. 12-14 évesen elvesztettem édesapámat és édesanyámat, ami miatt az élet új kihívások elé állított. Abba kellett hagynom a birkózást, de már akkor hasznosítottam a birkózó sportágban megszerzett tudásomat. Megtanultam küzdeni, és azt, hogy soha nem adhatom fel.

Edzők

Edzőink iránymutatással, támogatással és szeretettel formálják birkózóinkat. Ők azok, akik személyisége és odaadása mindig inspirál.

Büszkeségeink

Arcképcsarnok, mely büszkén tükrözi a az Szakosztályunk erejét és sokszínűségét. Minden név egy történet, egy álom és egy győzelem.

Aktív birkózóink

Ismerd meg aktív birkózóinkat, akik nap mint nap keményen edzenek és versenyeznek a legjobb formáért. Tartozz közéjük Te is!

Szülők

A Szülői Munkaközösség pillére és támogatója a közösségünknek. Köszönet minden áldozatos szülőnek!

ESMTK Birkózó Szakosztály

Az ESMTK Birkózó Szakosztály az elszántság, a küzdelem és kitartás színtere, ahol kiváló edzők vezetésével és csapatmunkával támogatjuk birkózóinkat a siker elérésében. Minden egyes nap közösen dolgozunk az egyéni fejlődésért, a csapat győzelmeiért!