Takács Zsolt és Kekenj Norbert is serdülő országos bajnok

2018.05.05. - Dunakeszin minden igényt kielégítő körülmények között került lebonyolításra a 2018. évi serdülő kötöttfogású orszgáos bajnokság, melyen hét versenyzőnkkel vettünk részt. A hétvége mérlege: 2 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérem!

A győri Európa-bajnokság jegyében telt a Kertvárosi SE által lebonyolított serdülő országos bajnokság Dunakeszin. Birkózóink közül többen nagy eséllyel szálltak harcba a címeres mezért folytatott csatába, végül két kategóriában ünnepelhettünk bajnokot.

 

A 44 kilogrammos Takács Zsoltnak négy mérkőzésen kellett teljesítenie, aminek abszolút sikerült eleget tennie. Ellenfeleit nagy különbségekkel múlta felül, ezzel újabb országos bajnoki címet szerzett. Hasonló birkózást mutatott a 75 kilogrammos Kekenj Norbert is, bár az elődöntőben hatalmasat küzdött, a fináléban még is könnyedén múlta felül püspökladányi riválisát.

 

A bajnoki címek mellett további egy-egy ezüst- és bronzéremmel, valamint két ötödik helyezéssel a csapatpontversenyt is megnyerte együttesünk az Esztergom és az FTC előtt.

 

Eredményeink:

44 kg: 1. Takács Zsolt

44 kg: 2. Mányik Dávid

52 kg: 5. Nagy Roland

62 kg: 3. Nagy Márton

62 kg: 5. Vaszilcun Oleg

75 kg: 1. Kekenj Norbert

Kiesett: Mészáros Róbert (68 kg).

 

TOVÁBBI KÉPEK A VERSENYRŐL

Megjelent: 390 alkalommal