Kezdőlap Hírek Értékelések, beszámolók
2017.augusztus20.vasárnap

Az utóbbi 5 év legsikeresebb edzőtáborán vagyunk túl!

Hagyományainkhoz híven idén is Kiskunlacházán tartottuk meg Szakosztályunk 2 hetes bentlakásos edzőtáborát. A táborban összesen 90 birkózó vett részt, valamint ukrán sportolók is segítették felkészülésünket az őszi szezonra.

 

Bővebben: Az utóbbi 5 év legsikeresebb edzőtáborán vagyunk túl!

Így fogadtuk a repülőtéren az újdonsült Európa-bajnokot!

2017.08.07. - Mint ismeretes, szakosztályunk egyik legtehetségesebb birkózója, Szőke Alex a közelmúltban kadet Európa-bajnoki címet szerzett a szarajevói kadet kontinensbajnokságon. Szakosztályunk a sikerhez méltó körülmények között fogadta az immáron világ- és Európa-bajnoki címmel rendelkező Alexet a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren.

GRATULÁLUNK ALEX! BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD!

 

Két mérkőzés után tizenharmadik lett Tóth a junior-világbajnokságon

2017.08.06. - Szomorú, de a dortmundi Európa-bajnokság után a tamperei világbajnokság sem sikerült úgy a juniorkorú Tóth Bendegúznak, ahogy azt tervezte. Az év elején még U23-as Eb-ezüstérmet szerző birkózónk egy-egy győztes és vesztes mérkőzésig jutott az év egyik legfontosabb világversenyén.

 

 

Bővebben: Két mérkőzés után tizenharmadik lett Tóth a junior-világbajnokságon

SZŐKE ALEX KADET EURÓPA-BAJNOK!

2017.07.29. - Szakosztályunk tehetsége, a kötöttfogású 85 kilogrammos Szőke Alex kadet Európa-bajnoki címet szerzett Szarajevóban! Alex litván, ukrán, grúz, görög és török birkózókat legyőzve állhatott fel Európa tetejére. Hihetetlen teljesítmény, hogy büszkeségünk alig egy év leforgása alatt a világ- és Európa-bajnoki címet is bezsebelte!

 

 

HATALMAS GRATULA ALEX! BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD!

Bővebben: SZŐKE ALEX KADET EURÓPA-BAJNOK!

Nem indult jól a kadet Európa-bajnokság: Losonczi Dávid 11. lett!

2017.07.25. - Szakosztályunk a 2017. évi kadet szabadfogású Európa-bajnoskágon a 85 kilogrammos Losonczi Dávid révén volt érdekelt Szarajevóban. Dávidnak sajnos ezúttal csak egy mérkőzés jutott a kontinensbajnokságon, végül tizenegyedik lett súlycsoportjában.

 

 

Bővebben: Nem indult jól a kadet Európa-bajnokság: Losonczi Dávid 11. lett!

ESMTK Hírlevél