Kezdőlap Hírek Értékelések, beszámolók
2017.június23.péntek

Dupláztunk a csapatbajnokságon, külföldön nyertünk érmeket

2017.06.12. - A miskolci diák és serdülő kötöttfogású csapatbajnokság mellett Lengyelországban, Macedóniában és Grúziában is érdekeltek voltunk az elmúlt hétvégén. A mieink igencsak kitettek magukért, hiszen diák és serdülő csapatunk is országos bajnok lett, míg külföldről három éremmel tértek hazai büszkeségeink!

 

 

 

Bővebben: Dupláztunk a csapatbajnokságon, külföldön nyertünk érmeket

Szőke Alex ezúttal Grúziában szerzett aranyérmet

2017.06.06. - Szakosztályunk kiválósága, a kadet-világbajnok Szőke Alex fantasztikus birkózást követően aranyérmes lett a grúziai Rusztaviban megrendezésre kerülő kadet kötöttfogású Temo Kazarasvili nemzetközi versenyen.

 

 

Bővebben: Szőke Alex ezúttal Grúziában szerzett aranyérmet

Területi bajnokságokon és Kecskeméten gyűjtöttünk érmeket

2017.06.06. - Június első hétvégéjén nem csak a magyar szövetség versenynaptárjában, hanem a meghívásos versenyek között is képviseltette magát szakosztályunk. A Budapest területi kötöttfogású csapatbajnokságok mellett a kecskeméti Hírös-kupán is jelen voltak fiataljaink. A csapatbajnokság mérlege: 1 arany- és 1 bronzérem, míg az egyéni versenyé: 16 arany-, 7 ezüst- és 2 bronzérem!

 

 

 

Bővebben: Területi bajnokságokon és Kecskeméten gyűjtöttünk érmeket

Négy versenyen, harmincegy medált gyűjtöttek birkózóink

2017.05.29. - Kiskőrösön, Kiskunfélegyházán, Tatabányán és Szlovákiában, Dunaszerdahelyen járt szakosztályunk május utolsó hétvégéjén. A több korosztályt is megmozgató viadalokon a mieink összesen harmincegy érmet nyertek. A hétvége mérlege a kiskőrösi gyermek verseny nélkül: 13 arany-, 9 ezüst- és 9 bronzérem!

 

 

 

Bővebben: Négy versenyen, harmincegy medált gyűjtöttek birkózóink

Tizenhét erzsébeti gyermek lett érmes Kőszegen

2017.05.29. - Május harmadik hétvégéjén húsz fiatal birkózópalántánk utazott Kőszegre, hogy részt vegyen a hagyományos Jurisics gyermek szabadfogású kupán. A mieink közül tizenheten is dobogóra állhattak. A mérleg: 7 arany-, 2 ezüst- és 8 bronzérem!

 

 

Bővebben: Tizenhét erzsébeti gyermek lett érmes Kőszegen

ESMTK Hírlevél