Losonczi Ottó: „Ez egy új és idegen terület számunkra!”

2020.03.18. - Az elkövetkezendő időszak nem lesz könnyű, mert a napi életritmusunktól eltérő életmódra kell berendezkednünk. Nem járhattok edzésre, nem járhattok iskolába, óvodába, és egy olyan ellenséggel kell felvennünk a harcot, amely nem fog velünk kezet, nem néz a szemünkbe, nem játszik fair eszközökkel, és úgy akar velünk kontaktba kerülni, hogy mi ezt nem szeretnénk. 


Ez egy új és idegen terület számunkra, de mint ahogy eddig mindennel és mindenkivel megküzdöttünk, úgy a koronavírussal is meg fogunk küzdeni, hiszen mi az ESMTK birkózói vagyunk. Számunkra nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség. Majd mi letépjük a vírus fejéről a koronát, hogy ne érezze annyira jól magát. 

Minden birkózómhoz az a kérésem, hogy az ESMTK szellemiségének megfelelően, ebben a nehéz helyzetben segítsétek, és még jobban szeressétek és tiszteljétek szüleiteket, családtagjaitokat, legfőbbképpen nagyszüleiteket, akik a legveszélyeztetettebb helyzetben vannak. 

Kérlek Titeket, hogy az elkövetkezendő időszakban ne vásároltassatok magatoknak felesleges dolgokat, hiszen sok szülő és család kerülhet a kialakult állapot miatt nehéz helyzetbe. Most kell megmutatnunk, hogy milyen összetartóak és fegyelmezettek tudunk lenni. 

Természetesen az élet nem áll meg, megy tovább, és biztos vagyok benne, hogy győzni fogunk. De ehhez mindenkinek készülnie kell a csatára, ezért nem szabad a kényszerszünetben egész nap folyamatosan csak enni, lustálkodni és számítógépes játékokkal játszani, sokkal fontosabb a TANULÁS, TANULÁS ÉS AZ OTTHONI EDZÉS. 

Nagyon jól tudjátok, hogy sok gyakorlatot otthon, akár egy 2 négyzetméteres helyen is el lehet végezni. Például guggolás, szöcske, fekvőtámasz, lebegőülés, tolódzkodás-húzóczkodás, fejtámasz, hidalás, futás és még jónéhány gyakorlatot sorolhatnék. A kényszerszünet utáni első edzéseken ezeket ellenőrizni fogjuk. 

Kérlek, figyeljetek oda magatokra, mossatok gyakran és alaposan kezet, és ahogy eddig, úgy most is fektessetek kellő hangsúlyt a tisztálkodásra. 

Továbbá fokozottan vigyázzatok magatokra, nehogy megsérüljetek, hiszen a kórházak tele vannak betegekkel, valamint kórházi zárlat van, így szüleitek nem fognak tudni látogatni benneteket baj esetén. 

Ismertek és ismeritek a mondásomat, akkor van baj, ha nem kel fel a nap. De, mint láthatjátok, ma is gyönyörűen ragyog. 

Tisztelt Szülők!

Egy új helyzet van kialakulóban, ami egy időre befolyásolni fogja életünket, mindennapjainkat. Egy darabig másként kell élnünk, mint ahogy eddig tettük, megszoktuk. Önök és a gyermekeik az ESMTK birkózó közösségének a tagjai. Egy jó közösségben pedig az emberek odafigyelnek egymásra. 

Tisztában vagyok azzal, hogy a vírus miatt sok család nehéz helyzetbe kerülhet, ezért visszamenőleg, március 01-től a tagdíjak fizetésétől eltekintünk mindaddig, amíg az óvó intézkedések tartanak, és az edzéseink nem indulnak újra. Aki már befizette a márciusi tagdíjat, természetesen jóváírjuk számára a következő hónapban.

Kérlek Titeket, tartsátok magatokat és gyermekeiteket fitt állapotban, aki teheti egyen sok gyümölcsöt és zöldséget, valamint szedjetek sok C és D vitamint, mert ezeket nem szereti a vírus. Továbbá fokozottan figyeljetek oda egymásra. 

Részünkről a kommunikáció a továbbiakban is folyamatos lesz, az ESMTK zárt facebook csoportjában minden lényeges információt közzé fogunk tenni, a szokásos elérhetőségeken pedig folyamatosan a rendelkezésetekre fogunk állni:

Telefon: 06-70/940-6022

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérem, segítsük egymást és a családokat, ha esetleg bajba kerülnek.

Lehetőségeim szerint minden erőmmel arra fogok koncentrálni, hogy közösségünket a lehető legkisebb veszteség és hátrány érje.  Ha valaki bajba kerül, kérem keressen bizalommal, hogy megpróbáljunk egymáson segíteni. 

Vírusmentes szép napokat, sok erőt és legfőbbképpen egészséget kívánok mindenkinek!

TUDJÁTOK AKKOR VAN BAJ, HA NEM KEL FEL A NAP!

HAJRÁ ESMTK!


Ottóbá

Megjelent: 630 alkalommal