Tájékoztatás a világbajnokságra igényelt jegyek átvételéről

2018.10.15. - Mint ismeretes, október 20 és 28 között a Papp László Budapest Sportaréna ad majd otthont a 2018. évi birkózó-világbajnokságnak. Az év csúcseseményére az ESMTK Birkózó Szakosztálya is igényelt belépőjegyeket, amelyeknek átvételéről a következő tájékoztatást adta ki a Magyar Birkózó Szövetség.

Kedves Szülők, Birkózók!

 

A világbajnokság jegyeinek átvételével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kaptuk:

 

Az egyesületek által:

• az okt. 21,22,23,24,25,26 napokra kért napijegyeket egyesületenként a BOK (régi nevén SYMA) ssarnokban okt. 21-én 9 órától.

• az okt. 27-i, szombati jegyeket, és a 28-i jegyeket csak 27-én reggel 9 órától lehet átvenni egyesületenként a BOK (régi nevén SYMA) csarnokban.

 

Ennek megfelelően, kérem, aki a október 20-i, szombati napra igényelt jegyet, legyen szíves ma lejönni a csarnokba, és Liba Gergőtől átvenni a jegyét.

 

Az október 21-26. közötti jegyeket, a Szakosztályunk által megbízott személy veszi át október 21., vasárnap reggel a BOK csarnokban!

 

Ezeket a jegyeket még aznap, vagyis október 21., vasárnap reggel fogjuk kiosztani a birkózóteremben! Ezért kérjük, hogy aki erre az időszakra igényelt jegyet, aznap reggel mindenképpen jelenjen meg 9:30 – 10:00 között a 

 

Gyulai István Általános Iskola területén található birkózóteremnél, ugyanis ekkor fogja tudni átvenni a belépőit.

 

Az október 27-28-i jegyek ugyanilyen módon kerülnek majd kiosztásra.

Továbbá október 21-én reggel, a jegyek kiosztásánál szeretnénk kérni az SZMK segítségét!

 

Üdvözlettel:

ESMTK Birkózó Szakosztály

Megjelent: 239 alkalommal